0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Vakantie in Valkenburg

U hoeft niet per se naar het buitenland om te genieten van een mooie vakantie. Denkt u eens aan het Zuid-Limburgse Valkenburg aan de Geul. Valkenburg staat bekend om de mooie natuur en de gezellige stadjes en dorpen. Valkenburg is dus de ideale plek om een mooie fietstocht te maken.

Fietsen op vakantie

Veel Nederlanders die op vakantie in eigen land gaan, nemen hun fiets mee op vakantie. Op de fiets kunt u meer ontdekken dan met de benenwagen en u kunt op bijna alle plekken komen. Ontdek de gezellige stadjes en dorpjes rondom Valkenburg met de fiets en geniet van een veel aangenamere, actieve en luchtige ervaring dan met het openbaar vervoer.
 

Handige kinderfietsen

Het is handig als een kinderfiets een bagagedrager of voordrager heeft zodat uw kind ook nog het een en ander mee kan nemen. Voor jongens hebben wij onder andere een stoere beachcruiser met een voordrager, een sportieve jongensfiets met bagagedrager en een luxe stadsfiets met voor- en achterdrager. Voor meisjes hebben wij natuurlijk genoeg keuze aan meisjesfietsen met een mandje, zoals de Popal Angelfiets, de mooi gekleurde omafietsen met bagagedrager en sommige zelfs met voordrager of mandje.

Activiteiten in Valkenburg

Naast de mooie natuur heeft Valkenburg u veel meer te bieden. Kinderen houden van avontuur en activiteiten en er is in Valkenburg genoeg keuze. Met een dagje naar een pretpark of een speeltuin, maakt u we kinderen zeker blij. Ook zijn de rodelbaan en kabelbaan erg geliefd onder de kinderen.


Mocht het weer niet mee zitten dan zijn er ook voldoende binnen activiteiten. U kunt kastelen of grotten bezoeken, in de grotten kunt u zelfs lasergamen en paintballen. U zult zich dus niet snel vervelen. Wilt u meer informatie? Kijkt u dan eens op www.vakantie-in-valkenburg.nl.