0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Een speciaal gepersonaliseerd geboortekaartje

Als het op geboortekaartjes aankomt dan zijn er super veel verschillende soorten, kleuren en varianten. Het is tegenwoordig ook mogelijk om er zelf eentje te ontwerpen en te laten drukken. Op de webshop van Liefleukeneigen.nl is het mogelijk ook zelf geboortekaartjes te maken dat een uitgebreide Do-It-Yourself collectie.hiermee wordt het steeds eenvoudiger om unieke geboortekaartjes te ontwerpen, het is zelfs mogelijk om deze te personaliseren.

 
Een uniek geboortekaartje ontwerpen

Om een compleet uniek geboortekaartje te maken volgens je eigen wensen zijn er een aantal simpele stappen die je moet doorlopen. Allereerst kies je een silhouet, een achtergrond van het kaartje bijvoorbeeld, vervolgens kun je aangeven welk papier er gebruikt moet worden. Je kan kiezen voor glanzend papier of extra stevig papier bijvoorbeeld. Ook qua formaat zijn er diverse mogelijkheden, het is zelfs mogelijk om zelf een formaat door te geven. Omdat je wel zeker wilt weten dat het ontwerp helemaal geschikt is, iedere ook de mogelijkheid om eerst een gratis proefkaartje te ontvangen.

 

 

Geboortekaartjes personaliseren
Omdat het mogelijk is geworden om zelf je geboortekaartje te ontwerpen, zijn er nog meer mogelijkheden bedacht om de kaartjes verder te personaliseren. Naast het kiezen uit veel verschillende stijlen en kleuren is het bijvoorbeeld ook mogelijk om glitters op de kaartjes aan te brengen. Of kies zelf een symbool dat op het kaartje aangebracht kan worden. Ook de vorm van de geboortekaartjes kan aangepast worden.

 


Inspiratie voor geboortekaartjes

Bezoek ook de blog van Liefleukeneigen.nl om meer inspiratie te krijgen over het ontwerpen van je persoonlijke geboortekaartje. Je vindt hier niet alleen tips en trucs om je kaartje te ontwerpen. Ook voor de inhoud en de vormgeving vind je hier het nodige advies. Mocht je alsnog vragen hebben over het personaliseren van een geboortekaartje, dan staan we iedere werkdag voor je klaar.