0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Wat zijn de meest verkochte kinderfietsen?

Welke kinderfiets koopt u nou voor uw kind? Natuurlijk moet uw kind de fiets mooi vinden, maar hoe kunt u een makkelijke keuze maken tussen het uitgebreide aanbod van kinderfietsen in allerlei maten, kleuren en modellen.

Hieronder vindt u de top 5 van de meest verkochte kinderfietsen deze maand, dit zijn de jongens- en meisjesfietsen die ouders het meest geschikt en mooi vonden voor hun kleine man of meid.

1. Mulino Liberty Urban Wit 12 inch

Het is niet gek dat deze leuke witte meisjesfiets met bloemenprint bovenaan staat. De Mulino Liberty Urban is de ideale kinderfiets om op te leren fietsen. Het fietsje heeft een stevig frame, extra dikke banden, een comfortabel zadel en handige zijwieltjes. De meisjesfiets is zeer geschikt voor uw kleine meid om lekker te fietsen, zij kan zelfs haar knuffel of pop meenemen in het mandje dat er wordt bijgeleverd.

2. Roze Little Miss meisjesfiets 14 inch

De roze Little Miss Popal meisjesfiets blijft een populaire fiets. Al jaren wordt deze vrolijke meisjesfiets als één van de beste verkocht, het zijn met name de extraatjes die bij de kinderfiets worden geleverd wat ervoor zorgt dat deze immens populair blijft. Zo worden er een handig poppenzitje, een mandje, zijwieltjes en leuke stuurlinten bijgeleverd. Een echte meisjesfiets dus voor een leuke prijs.

3. Bike to Fly jongensfiets Groen 16 inch

Met wat voor fiets maakt u uw kleine man van 4 tot 6 jaar blij mee? Een stoere fiets in een mooie kleur natuurlijk! Deze felgroene jongensfiets is echt bedoeld voor de kleintjes die net bezig zijn met fietsen, maar wel graag willen laten zien wat zij al kunnen. De kinderfiets is een goede keuze voor uw kind, omdat de fiets wordt geleverd met een gesloten kettingkast, een veilige hand- en terugtraprem, een achterspatbord, zijwieltjes, een bel, zachte handvaten, reflectoren en een comfortabel zadel.

4. Popal Daily Dutch meisjesfiets Wit 24 inch

De Popal Daily Dutch kan ook niet ontbreken in de top 5. Dit model fiets is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is ideaal voor uw kind om mee naar school te fietsen. Er zit op deze witte meisjesfiets een handige voordrager en bagagedrager met snelbinders wat handig is voor de school- of sporttas.

5. Popal Daily Dutch jongensfiets Mat zwart 24 inch

Ook voor jongens hebben wij een mooie Daily Dutch versie. Deze kwaliteitsfiets voor jongens wordt met een stevig frame en ook een voor- en bagagedrager geleverd. De matzwarte jongensfiets heeft een luxe uitstraling met zijn bruine banden, zadel en handvaten. De fiets wordt verder compleet geleverd met verlichting, een bel, een gesloten kettingkast, een standaard en een veilige hand- en terugtraprem.