0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Klaar met het zoeken naar jou fiets?

 

Hoe vaak gebeurt het niet dat je je fiets terug wilt vinden in een zee van andere fietsen? Het is een bekend probleem dat veel fietsers ervaren, vooral op drukke plaatsen zoals scholen, treinstations en winkelcentra. Maar wat als er een supergemakkelijke manier was om je fiets altijd te kunnen herkennen, zelfs te midden van tientallen andere fietsen?

Dit is waar eigen naamstickers op fietsen in beeld komen!

 

Eigen naamstickers

Eigen naamstickers zijn niet alleen een leuke manier om je fiets een persoonlijk tintje te geven, maar ze zijn ook ontzettend handig. Stel je voor dat je een felle, opvallende sticker met je naam, bijnaam of gewoon een leuke tekst op je fiets plakt. Het maakt je fiets meteen herkenbaar, zelfs op een afstand. Dus wanneer je je haast om je trein te halen of om op tijd op school of het werk te komen, hoef je niet meer te zoeken naar je fiets tussen de oceaan van tweewielers.

 

Hoe breng je nou zo'n sticker aan? en andere informatie

Het aanbrengen van eigen naamstickers op je fiets is ook supereenvoudig.

Het enige wat je nodig hebt, is de stickers zelf.

Bovendien zijn de stickers ook nog eens gemaakt van volledig wind, water en UV- proof duurzaam materiaal. Ook zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen, maten en lettertypen, zodat je iets kunt kiezen dat echt bij jou en je fiets past.

 

Andere leuke fietssticker ideetjes

Ook is een eigen naamsticker bijvoorbeeld een geweldig idee voor het personaliseren van de loopfiets of kinderfiets van jouw kleintje.

Zij zullen zich dan ook extra stoer voelen op hun fietsje.

Of je nu een grappige quote of gewoon je naam op je fiets plakt, het is een leuke manier om je fiets extra uniek te maken.