0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Spider-man jongensfiets

Spider-Man, wie kent deze superheld niet? Deze superheld is bekend van de strips, films en tekenseries en is nog steeds onder een groot publiek populair. De reden hiervoor is dat Spider-Man, in tegenstelling tot andere superhelden, redelijk jong en bijzonder menselijk is, dit zorgt ervoor dat vele mensen zicht met Spider-Man kunnen identificeren. Spider-Man is heel avontuurlijk en daarom zijn ook de kleintjes erg fan van Spider-man.

Spider-Man fiets

Om de avonturen van uw kleine held nog spannender te maken, hebben wij ook Spider-Man jongensfietsen. Deze fietsen zijn speciaal bedoeld voor de kleintjes die net leren fietsen. Het bijzondere aan deze fietsen is natuurlijk het uiterlijk van de fiets, geheel in stijl van Spider-Man. De rood met blauwe kinderfiets heeft een veilig gesloten kettingkast, een hand- en terugtraprem, een stevige stalen frame, stalen velgen en bijzondere Spider-Man zijwieltjes. De stoere jongensfiets is voorzien van verschillende Spider-Man afbeeldingen, zelfs op de kettingkast en tussen de wielen.

Loopfiets

Kan uw kleine man nog niet echt fietsen? Voor de jongens die net leren fietsen is een loopfiets ideaal. Door een loopfiets te gebruiken, ontwikkelt uw zoon al snel het evenwicht, het ruimtelijk inzicht, het coördinatievermogen en de durf om te fietsen. Loopfietsen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 1 tot 3 jaar. De Spider-Man loopfiets hebben wij in twee varianten: de houten versie en de metalen loopfiets.

Houten loopfiets Spider-Man

Het houten frame van deze loopfiets is versierd met leuke Spiderman stickers en op het stuur zit een coole Spider-Man plaat. De comfortabele blauwe handvatten zorgen voor een mooi contrast en ook rondom het zadel dat verstelbaar is zitten blauwe accenten.

Loopfiets Spider-Man

De loopfiets met een metalen frame ziet er mooi uit in het rood met voorop een bord met een super coole Spider-Man afbeelding Het zadel van loopfiets is in de laagste stand 36 cm en op het zadel staat natuurlijk het Spider-Man logo. Het bijzondere van de loopfiets zijn de speciale Spider-Manvelgen.